• Fs_zomen_byg

forsideboks slynge1Slynger.DK v/ KAtrine

Vi havde læst og hørt om slynger og "i favn" eller "attachment parenting" som det hedder i USA. Men da vi fik en dejlig dreng der bare kun ville være på arm og konstant i bevægelse, fik vi virkelig øjnene op for slyngernes lyksagligheder.

Dem kunne vi simpelthen ikke have undværet - specielt ikke de første par måneder - og lige så stille blev familien (specielt moren) forvandlet til "slyngefreaks". Efterhånden opdagede vi, at der fandtes et hav af forskellige slyngetyper, og samlingen blev hurtigt udvidet :)

Vi håber at denne butik vil give dig mulighed for at opdage, hvor fantastisk hyggeligt og dejligt det er at bære sit barn i en slynge. Nogle af mine bedste minde med Johannes stammer fra gåture, putte og hyggestunder i slyngen. Dem er der stadig nogle af en gang imellem, selvom han nu er fyldt 3 år! Da han var lille var det også meget nemmere at have ham med rundt omkring, når vi vidste, at han altid kunne tage en lur i slyngen, eller bare komme op og putte, hvis han blev lidt pylret.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få lært at bruge din slynge korrekt. Det gælder også hvis du har en slynge, der er købt et andet sted. Så hvis du har problemer eller spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller sende en mail.

Kontakt

Slynger.dk v/Katrine Mogensen
e-mail: slynger.dk@gmail.com


Læs mere om Produkter


Læs mere om erhverv


Haver til Maver 2012


Læs meget mere om Hallingelille