• Fs_hane

Rideundervisning v. Katrine Mogensen

katrinehest

Jeg tilbyder undervisning i dressur hjemme hos dig selv, eller du kan køre til mig. Jeg kører på store dele af Sjælland pt. Midtsjælland og Nordsjælland. Om jeg kan komme til dig, kommer an på om det kan passe sammen med min rute og/eller hvor mange ryttere det drejer sig om. Ring og hør – jeg er rimelig fleksibel.

I min undervisning starter jeg, i mange tilfælde, helt fra bunden. På den måde sikrer jeg, at der ikke er huller i grundridningen, som giver problemer senere –for hesten eller ridningen. Tempoet i undervisningen sættes efter elevens erfaringer og evne til at arbejde selvstændigt imellem lektionerne samt hestens niveau og fysik.

Teoretisk forståelse er en vigtig del af min undervisning, og jeg gør meget ud af at fortælle ”hvorfor” og ikke bare ”hvordan”. Det er også vigtigt for mig at mine elever har en idé om hvad de kortsigtede og de langsigtede mål er, og jeg lytter også til elevens fremtidsønsker.

Jeg kommer gerne ud en enkelt gang i første omgang, så du kan se om det er noget for dig. Derefter er det op til dig selv, om undervisningen skal ligge hver eller hver anden uge eller en gang om måneden, hvis fx du bor langt væk.

Min mission er: Glade, smidige, stærke heste og glade, tilfredse ryttere.

Kontakt Katrine Mogensen:

Tlf: 2258 4476

Mail: katrineandy@hotmail.com

www.katrinemogensen.dk


Læs meget mere om Hallingelille